{ }

 

ثبت برند زعفران

 

زعفران یکی از گیاهان استثنایی است که در عین نیاز به آب کم، از بازده اقتصادی خیلی زیادی برخوردار بوده و اضافه بر اشتغال زایی بالا و مانع شدن از مهاجرت روستاییان مناطق کم آب، قدرت ارز آوری شایان توجه این محصول، سالیانه ده ها میلیون دلار درآمد ارزی را به دنبال دارد.

 

ایران اولین و بزرگ ترین تولیدکننده و صادرکننده زعفران است که در دهه های اخیر به دلیل کوتاهی در امر صادرات و بهبود کیفیت و بازاریابی رقبای ایران در بازارجهانی، عملکرد برتری داشته اند. صادرات زعفران با توجه به مزیت نسبی ایران در تولید این محصول و ارزآوری آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

پاره ای از منظقه های کشور ایران با تنوع وسیع آب و هوایی، در زمینه ایجاد بعضی از محصولات کشاورزی از مزیت نسبی قابل توجهی برخوردارند.

 

شرایط ویژه ای که از لحاظ جغرافیایی در جنوب و مرکز خراسان وجود دارد، از قبیل کویری بودن، کیفیت نامناسب آب و فقر زمین از نظر عناصر غذایی مورد نیاز گیاه و روش های سنتی به وجود آوردن محصول های کشاورزی از عواملی است که رشد کشاورزی را در این منطقه های محدود کرده است. در بین گیاهان زراعی، زعفران گیاهی است که توانسته است با خصوصیت های ویژه ی خود مسئله کم آبی منطقه های مذکور را تحمل نماید و با داشتن بازده اقتصادی زیاد ، موجب های دلگرمی و ماندگاری بهره برداران را فراهم کند، بنابراین با توجه به صادراتی بودن زعفران و رقابت های موجود در سطح جهانی در زمینه رشد بازار، زعفران نیاز به تحقیق های اقتصاد کشاورزی در مورد بازاریابی و صادرات زعفران روزبه روز محسوس تر می شود.

 


مصارف زعفران:

 


زعفران از جنبه های متفاوت غذایی، دارویی، صنعتی و زینتی و صنعتی اهمیت دارد. این محصول یک ماده غذایی مقوی است که مردم از آن به منظور خوش رنگ و خوشبو کردن انواع غذاها استفاده می کنند. زعفران محصولی است که از آن استفاده های دارویی فراوانی می شود. علت آن نیز وجود درصدی روغن در زعفران است. از زعفران به عنوان ماده ای رنگزا و خوشبو کننده در صنعت داروسازی، شیرینی سازی،پنیرسازی و تهیه انواع شربت و بستنی استفاده می شود. 
با توجه به مصرف های متعدد زعفران، امروزه برندهای متعددی در این رابطه وجود دارد . در ادامه ضمن بررسی مزایای ثبت برند زعفران ، به چگونگی ثبت آن خواهیم پرداخت.


مزایای ثبت علائم تجاری :


ـ شرکت ها را تشویق می کنند در بهبود یا حفظ کیفیت محصول های سرمایه گذاری کنند.
ـ شرکت ها را قادر می سازد محصول های خود را  از یکدیگر متمایز سازند.
ـ جزء ضروری موافقت نامه های اعطای نمایندگی هستند.
ـ ابزار بازاریابی و اساس به وجود آمدن وجهه و شهرت شرکت ها هستند.
ـ تضمین می کند که مشتریان قادرند محصول ها را از یکدیگر تشخیص دهند.
ـ جهت دریافت وام مفید می باشند وهم چنین احتمال دارد دارائی ارزشمند کسب و کار باشند.
ـ اجازه استفاده از برند به اشخاص ثالث داده می شود و منبع مستقیم درآمد از محل حق امتیازها می باشند.


مدرک های ثبت برند زعفران :


مدرک های ثبت برند زعفران برای اشخاص حقیقی به شرح ذیل می باشد:


1-فتوکپی شناسنامه و کارت ملی
2-تصویر کارت بازرگانی ( درصورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد.)
3-فتوکپی مجوز فعالیت ( جواز تأسیس، پروانه بهره برداری، پروانه ساخت، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هر گونه گواهی فعالیت صادره از نهاد های نظارتی و حاکمیتی دولتی)


مدرک های ثبت برند زعفران برای اشخاص حقوقی:


1-تصویر شناسنامه و کارت ملی
2-فتوکپی روزنامه تأسیس و آخرین تغییرات شرکت ( ازآخرین تغییرات شرکت نباید بیشتر از دو سال گذشته باشد.)
3-تصویرمجوز فعالیت(جواز تأسیس، پروانه ساخت،پروانه بهره برداری، جواز کسب یا کارت بازرگانی و یا هرنوع گواهی فعالیت صادره از نهادهای نظارتی و حاکمیتی دولتی)
4-فتوکپی کارت بازرگانی (در صورتی که از حروف لاتین استفاده شده باشد.)


مرحله های ثبت برند زعفران : 


1-متقاضی باید بعداز جمع آوری مدرک های مورد احتیاج و مراجعه به سایت اداره ثبت علائم تجاری به نشانی http://iripo.ssaa.ir ازطریق گزینه ثبت اظهارنامه علامت تجاری نسبت به تکمیل اظهارنامه به صورت قدم به قدم اقدام کند.( وارد کردن اطلاعات اظهارنامه اعم از شماره تلفن ثابت و همراه و آدرس ایمیل به صورت دقیق و درست جهت پیگیری پرونده بعد از دریافت شماره اظهارنامه ضروری می باشد).


2-بعد از آن باید تصویر همه ی مدرک های متقاضی به همراه مجوزها و تصویری از علامت به ترتیب بارگزاری شوند.

 

3-در مرحله بعد، متقاضی باید همه ی اطلاعات و ضمائم بارگزاری شده را به دقت بازبینی نموده و از صحت اطلاعات اطمینان حاصل نماید.


4-بعد از تأیید اطلاعات، باید متقاضی به درگاه اینترنتی بانک متصل شده و اقدام به واریز هزینه های ثبت اظهارنامه نماید.


5-پس از واریز هزینه، شماره اظهارنامه به متقاضی داده می شود.


6-بعد از بررسی اظهارنامه توسط کارشناس، در صورت وجود نقص در مدارک، از طریق ابلاغیه ای به مالک اعلام می گردد. و در صورت کامل بودن مدرک ها در صورتی که برای نام تجاری سابقه ای وجود نداشته باشد، آگهی در روزنامه رسمی صادر می گردد.


7-بعد از انتشار آگهی رسمی، متقاضی با مراجعه به اداره ثبت علامت تجاری نسبت به دریافت گواهینامه ثبت علامت تجاری خود اقدام می نماید.

 

...................................................................................................................................................................................................................................................................................

 

همچنین این مطالب می تواند برای شما جالب باشد:

 

 

►بیشتر: ثبت برند (کلیک کنید)

 

 

 

 

 

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان میتوانید با

موسسه حقوقی ثبت سفیر تماس بگیرید

 


نظرات




مطالب مرتبط