{ }

 

نحوه اخذ مجوز پخش  برای کالا

نحوه اخذ مچوز برای کالا


برای هر نوع کالایی داشتن مجوز الزامی است و متقاضیات می بایست به قوانین و مقررات پخش کالا در کشور آگاه باشند 

 صادر کننده مجوز پخش کالا : 

 مجوز پخش کالا توسط دفتر امور خدمات بازرگانی .معاونت بازرگانی وزارت صنعت . معدن و تجارت صادر میشود و ارتباطی به وزارت ارتباطات یا وزارت کشاورزی ندارد 

 داشتن این مجوز باعث تنظیم بازار و شفافیت در نظام اقتصادی کشور است که به دلیل نقش آفرینی حمل و نقل و نظام توزیع درچرخه اقتصادی کشور چنین مجوزی میتواند فضای امن و قابل رصدی را برای فعالان  حقوقی ودولتی اقتصادی ایران باز افرینی  کند 


ماده مهم : 

 طبق ماده 2 ایین نامه نظام توزیع کالا مصوب 87 هیات وزیران به منظور سامان دهی نظام پخش کالا . کالاهای قابل مصرف نهایی باید از طریق شرکت ها یا واحد های پخش مورد تایید وزارت بازرگانی توزیع شوند. اولویت بندی کالا ها و زمان بندی اجرا توسط وزارت بازرگانی اعلام خواهد شد 


چگونه مجوز پخش کالا دریافت شود:

به منظور دریافت این گواهینامه، بایستی متقاضیان پخش چه برای صدور و چه تمدید و چه اصلاح گواهینامه، بایستی به سایت sdpms.ir مراجعه کرده و نیازی به مراجعه فیزیکی به دفاتر استانی وزارت صمت در سراسر کشور ندارند. صرفا شخصیت های حقوقی می توانند نسبت به دریافت این گواهینامه اقدام کنند و برای اشخاص حقیقی میسر نیست. لذا شما بایستی یک شرکت ثبت شده در ایران داشته باشید. موضوع اساسنامه شرکت شما نیز بایستی مرتبط با نظام توزیع باشد.

با مراجعه به این درگاه، بایستی نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام کنید. در این سامانه، از شما خواسته شده است که مشخصات شرکت خود از جمله منابع انسانی، مکان فعالیت، تجهیزات لجستیکی و سیستم های ارتباطی و فناورانه که در اختیار دارید را اعلام کنید. هم چنین گروه کالاهای توزیعی را مشخص کنید. کلیه مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت دریافت مجوز پخش کالا بایستی بارگذاری شده و مستندات در اختیار سامانه قرار بگیرد تا توسط کارشناسان مربوطه، راستی آزمایی، بررسی و تایید شود.

درخواست های شما بر اساس این که خواهان دریافت این گواهینامه جهت پخش استانی یا منطقه ای یا کشوری هستید، بررسی شده و پرونده هوشمند شما در مسیر رسیدگی کارشناسان قرار می گیرد. نکته ای که باید دقت کنید آن است که در زمان ثبت نام در سامانه و دریافت کد و رمز عبور، بایستی شماره موبایل ثبت کرده تا از طریق پیامک، در جریان روند بررسی پرونده قرار بگیرید.

کلیه مراحل این فرآیند از طریق پیامک به متقاضیان اطلاع رسانی می شود و نیاز به مراجعه فیزیکی نیست. اگر مدارک شما به ترتیبی که در سامانه خواسته شده، بارگذاری گردد و مشکلی نداشته باشد، ظرف 20 روز کاری به شرط عدم نقص مدارک و رعایت قوانین، مجوز الکترونیکی برای شما صادر خواهد شد.


شرایط و مدارک لازم برای دریافت مجوز الکترونیکی
کارت ملی هوشمند مدیرعامل شرکت متقاضی دریافت مجوز
کارت پایان خدمت مدیرعامل شرکت متقاضی دریافت مجوز
اساسنامه و روزنامه رسمی با آخرین تغییرات
اگر شرکت تولیدی هستید، پروانه بهره برداری باید به مدارکی که در سامانه بارگذاری می کنید، اضافه شود.
کلیه اسناد مالکیت و یا اجاره نامه معتبر رسمی با کدرهگیری مربوط به محل فعالیت شما بایستی بارگذاری شود. این اسناد بایستی حداقل 180 روز اعتبار داشته و کد رهگیری به نام شرکت شما باشد نه شخص حقیقی یا حقوقی دیگر.
مشخصات دفتر مرکزی و هم چنین انبارها و سردخانه هایی که زیر نظر شرکت شما است و قصد دارید از آن ها برای نظام توزیع استفاده کنید، در سامانه مربوطه ثبت شود.
مشخصات کلیه شعب خود در استان محل فعالیت و هم چنین سایر استان ها به تفکیک در سامانه مربوطه ارائه شود.
مشخصات کلیه خودروهای سبک و سنگینی که برای نظام توزیع خود قصد استفاده دارید، در سامانه بارگذاری شود.
اگر شرکت شما به عنوان متقاضی دریافت مجوز، نمایندگی یک شرکت ایرانی یا خارجی هستید، بایستی تصویر قرارداد رسمی نیز اضافه شود.
فهرست کلیه کالاهایی که طبق قانون تجارت، مجاز به توزیع آن در سطح کشور هستید را در سامانه معرفی کنید.
اگر با تامین کنندگان استانی یا کشوری، قرارداد همکاری دارید، تصویر قرارداد نیز در سامانه بارگذاری شود.
تصویر نمونه فاکتور توزیع در هر مکان فعالیت نیز بایستی در سامانه بارگذاری شود.



مدارکی که در سامانه بارگذاری می کنید، بر اساس 3 کد استعلام، از دستگاه های ذیل الذکر استعلام می شود:

کد استعلام 10090 برای استعلام اطلاعات روزنامه رسمی و اساسنامه متقاضی از طریق اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری سازمان ثبت اسناد و املاک قوه قضاییه
کد استعلام 10171 برای استعلام آدرس پستی متقاضی از اداره کل پست شرکت ملی پست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که 3 روز طول می کشد.
کد استعلام 10126 برای استعلام هویت اشخاص حقیقی متقاضی از طریق سازمان ثبت احوال کشور



راهنمای ثبت نام اینترنتی


اگر قبلا مجوز دریافت کردید به منظور اصلاح اطلاعات و تمدید آن، به ایندکس سامانه مراجعه کنید. در منوی بالای صفحه، روی بخش ورود کاربران کلیک کنید. مشخص کنید که از طرف شرکت یا سازمان یا انجمنی قصد ثبت درخواست دارید. اگر شرکت هستید، روی گزینه ورود کاربران شرکت ها کلیک بفرمایید.

مجوز پخش کالا

سپس روی گزینه ثبت نام کلیک کنید تا صفحه ای، نمایش داده شود

مجوز پخش کال مرحله دوم

شما بابستی صفحه کلید را فارسی کرده و شناسه ملی شرکت و کد ملی مدیرعامل و اطلاعات لازم را ارائه کنید و سپس در هر قسمت، روی گزینه تایید و ادامه کلیک کنید. توجه داشته باشید که حداکثر حجم قابل بارگذاری برای اسکن هر فایل، 5 مگابایت است و دقت کنید که فایل های شما سنگین نباشد

مجوز پخش کال مرحله سوم.


استعلام‌های بین دستگاهی

استعلام‌های ضروری

عنوان استعلام کد استعلام دستگاه استعلام‌دهنده مدت زمان پاسخ آدرس وب سایت
اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیرتجاری 10090 سازمان ثبت اسناد و املاک کشور – اداره کل ثبت شرکت ها و مؤسسات غیر تجاری 0 www.sherkat.ssaa.ir
آدرس پستی 10171 شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران – اداره کل پست 3 www.post.ir
استعلام اشخاص حقیقی با استفاده از شماره ملی 10126 سازمان ثبت احوال کشور – سازمان ثبت احوال 0 www.ncr.ir



 

مبانی قانونی

عنوان قانون/مصوبه شماره قانون/مصوبه تاریخ قانون/مصوبه شماره ماده، بند یا تبصره فایل مرتبط
دستورالعمل ساماندهی فعالیت شرکت های پخش کالا در کشور 553 1387/02/10 10 دانلود فایل



 

مجوزهای پیش‌نیاز

 


مبانی قانونی

مبانی قانونی ثبت نگردیده است

 


 

ضوابط خاص صدور

مجوز پخش کالا

 

 


مبانی قانونی

مبانی قانونی ثبت نگردیده است

 

 




 

 


جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره رايگان ميتوانيد با

موسسه حقوقي ثبت سفير تماس بگيريد
 


نظرات




مطالب مرتبط