{ }

دریافت مجوز تولیدی

دریافت مجوز تولیدی

دریافت مجوز تولیدی برای  کسب و کارهایی که تصمیم به فعالیت در زمینه تولید دارند، ضروری است. اولین قدم در راه اندازی تولیدی، دریافت جواز تاسیس است. جواز تاسیس می تواند، برای اشخاص حقیقی و یا حقوقی صادر شود این نکته را هم باید توجه داشت که اعتبار جواز به مدت 1 سال میباشد و باید هر ساله تمدید شود در غیر این صورت خود به خود باطل میشودو باعدم تمدید جواز بعد از سپری شدن تایم مقرر جوازباطل شده و مالکیت آن از شما گرفته میشود .

جواز تاسیس قابلیت انتقال به اشخاص دیگر را دارا میباشد


 

اخذ مجوز تولید از وزارت صنایع:

جواز تاسیس صنایع مجوزی است که از جانب وزارت صنایع و معادن به منظور تاسیس یک واحد تولیدی، مونتاژ یا کارخانه صادر میگردد.

کلیه شخصیت های حقوقی و حقیقی بدانند قبل از تاسیس واحد تولیدی باید مجوز خود را از وزارت صنایع و معادن و تجارت دریافت نمایند. باید این نکته را مدنظر داشت که تفاوتی میان جواز اشخاص حقیقی و حقوقی نمی باشد .

تنها در مواردی که قصد دریافت وام های بزرگ دارید که معمولا بیش از 1 میلیارد را تقاضا کنید جواز اشخاص حقوقی بهتر می باشند. جواز تاسیس به دو نوع الف و ب طبقه بندی می شوند.

نوع الف جواز مربوط به فعالیت های هر استان که نیاز به جواز است می باشد. با اخذ این جوازها از یاری دولتی و مزیت های آنها بهره خواهند 


مزایای اخذ جواز تاسیس

مزایای اخذ جواز تاسیس

از مهم ترین مزایای فعالیت برای دارندگان جواز تاسیس واگذاری زمین در محل شهرک های صنعتی  به دارندگان جواز می باشد. البته این واگذاری با شروط موجه انجام می شود .

سرمایه برای دارندگان جواز 30 درصد به صورت نقدی و 70 درصد به صورت وام بدون بهره از سوی وزارت صنایع پرداخت می شود.

پرداخت این وام ها در اقساط 36 ماهه و با سر رسیدهای 3 ماهه انجام می پذیرد. محدودیت های اخذ جواز تاسیس بر طبق قوانین تصویب می شود .

شخص دارای جواز کسب معتبر می تواند از تسهیلات و وام بانکی متناسب با نوع فعالیت خود درخواست به عمل آورد.

_با دارا بودن پروانه کسب تولیدی می توان درزمینهٔ دریافت بیمه و بیمه تکمیلی برای خود و سایر افراد مجموعه درخواست به عمل آورد.

_داشتن جواز کسب همانند شناسنامه ای کاری عمل می کند و همان طور که گفتیم اعتبار لازم برای بستن قرارداد با سایر بنیادها را فراهم می کند.

_کارگاه فعال با دارا بودن جواز کسب معتبر می تواند از منابع انرژی موردنیاز خود ازجمله آب، گاز، برق و تلفن با تعرفه مناسب و تعیین شده بهره مند گردد.

_لازم به ذکر است یکسری از فعالیت های تولیدی با دارا بودن جواز کسب می توانند سوخت موردنیاز فعالیت خود را با نرخ دولتی و بلامانع دریافت کنند.


مدارک مورد  نیاز اخذ جواز تاسیس

مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز تولیدی

  • مدارک شناسایی (کارت ملی و شناسنامه)
  • کارت پایان خدمت یا کارت معافیت
  • آدرس محل سکونت و شماره تماس ثابت و همراه
  • لیست محصولات مورد تقاضا برای تولید
  • تکمیل فرم تقاضانامه
  • طرح توجیهی مختص کسب و کار
  • فهرست شهرک های صنعتی
  • ارائه مدارک شرکت برای اشخاص حقوقی (اظهارنامه، اساسنامه، مهر شرکت، آگهی روزنامه رسمی تاسیس و آخرین تغییرات شرکت)

شرایط اخذ مجوز تولیدی

شرایط مورد نیاز برای اخذ مجوز تولیدی

1 - عدم اعتیاد وسوء پیشینه کیفری
2 -  کسب جواز شهرداری
3 -تائید صلاحیت اداره ی نظارت بر اماکن عمومی
4 - دارا بودنِ مجوز از سوی وزارت دارایی.
5 - تابعیت ایرانی
6 - برخی از منابع حداقل سنِ قانونی برای اخذ مجوز تاسیس تولیدی را 18 سال اعلام کرده اند، اما منابعی نیز هستند که ادعا می کندد این فرد حداقل باید 20 سال سن داشته باشد.
7 -  کارت پایان خدمت یا معافی


مراحل اخذ جواز تاسیس

مراحل اخذ جواز تاسیس کارگاه تولیدی

  • ثبت نام در سامانه بهین یاب و دریافت نام کاربری و کلمه عبور

  • تکمیل فرم تقاضانامه

  • انتخاب اولویت درخواست و ثبت درخواست

  • پرداخت فیش های بانکی

  • تنظیم طرح توجیهی

  • انجام استعلام از سازمان های مربوطه مانند سازمان محیط زیست و شهرداری

  • تایید و اخذ جواز تاسیس

 


مدت اعتبار جواز کسب تولیدی

جواز کسب های تولیدی در دودسته موقت و دائمی قرار می گیرند، اگر بنا به هر دلیلی فعالیت تولیدی شما مدت زمان طولانی طول نمی کشد می توانید از دسته موقت بااعتبار یک سال استفاده کنید. در غیر این صورت با دریافت جواز کسب تولیدی پنج ساله کروی دائم است برای مدت زمان طولانی تری خود را از دغدغه و فکر تمدید آن خلاص کنید.


ویژگی های فرد درخواست دهنده برای جواز کسب تولید

برای دریافت جواز کسب تولیدی دارا بودن مدرک معافیت و یا کارت پایان خدمت الزامی هست یکی دیگر از شروط دریافت جواز کسب نداشتن سوءپیشینه هست و همچنین باید صلاحیت لازم فردی نیز در متقاضی تائید شده باشد. شخص متقاضی دریافت جواز کسب با حداقل سن 18 سال هست. همچنین شخص باید تابعیت ایرانی الاصل داشته باشد. به علاوه شخص متقاضي زیر 50 سال باید سواد خواندن و نوشتن داشته باشد.


عواقب راه اندازی تولیدی بدون جواز کسب

درصورتی که شخص حقیقی یا حقوقی به هر دلیلی جواز کسب موردنیاز کار خود را دریافت نکند و یا حتی اقدامی در این  راستا نکرده باشد متخلف شناخته شده او کار تولیدی وی پلمپ می شود. درصورتی که در بازه زمانی فعالیتش، به طور قابل انتظار و مورد تائید عمل نکرده باشد و یا اعتراض و شکایتی بر وی باشد مجازات سنگین تر از قبیل پرداخت جریمه دز قبال مصرف آب، برق، گاز، تلفن و سایر منابع به صورت صنعتي و مجازات کیفری را در پی خواهد داشت.


واگذاری جواز کسب تولیدی

واگذاری جواز کسب تولیدی

اگر یک شخص دارای جواز کسب قصد کناره گیری از انجام آن فعالیت تولیدی را داشته باشد و یا بخواهد درزمینهٔ ای دیگر فعالیت کند، می تواند جواز کسب خود را با مراجعه به وزارت مربوطه درخواست خود را ابلاغ نماید در ادامه وزارت مربوطه با تعیین صلاحیت و عدم صلاحیت شخص جایگزین اقدام به عمل می آورد.

ممکن است برای شما پیش بیاید پس از اجاره مکان موردنیاز جهت انجام فعالیت تولیدی خود اقدام به عمل آورید و در این زمینه جواز کسب دریافت کنید اما بارونق گرفتن بازار کار و تولید در این زمینه با پایان تاریخ اجاره ملک روبه رو شوید. در این صورت بر اساس تأییدیه وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به مکان جدید، فعالیت تولیدی دوباره از سر گرفته می شود. جالب است بدانید اگر پس از ترک مکان و جابه جایی از یک نقطه بعد ملک و یا شخص دیگری قصد ادامه ی فعالیت مشابه شما را داشته باشد به وسیله مأموران نظارتی وزارتخانه قرار می گیرد او نیازمند به دریافت جواز کسب تولیدی مختص به خود می شود.


 

برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید :

ثبت شرکت تولیدی صفر تا صد

 

 

جهت کسب اطلاعات بيشتر و مشاوره رايگان ميتوانيد با

موسسه حقوقي ثبت سفير تماس بگيريد


نظرات




مطالب مرتبط